top of page

HT23/VT24

Registrering inför läsåret 23/24
Signup for the academic year 23/24

Hej alla familjer vid Svenska Skolan!


Svenska skolan har glädjen att meddela att ni nu är varmt välkomna att registrera era barn inför läsåret 23/24.


Vi ser fram emot terminsstart den 9:e september.


På grund utav coronapandemin kommer undervisningen att följa Virginia Covid Regulations for in-person education. Vi rekommenderar starkt att alla barn som kan är vaccinerade. Vi kommer att bedriva undervisning i Mamma & Pappagrupp, Lekgrupp (med föräldranärvaro) och Knattegrupp till årskurs 6.

Mer information om skolstart skickas ut innan terminsstarten från rektor Jenny och våra lärare.

Soup Kitchen

Steg 1:


Registrering

I år har vi ett förenklat registreringsförfarande där man fyller i ett registreringsformulär (se nedan) och sedan antingen betalar via Zelle eller skickar en check till skolan.


Skolan välkomnar även i år nya elever men de som inte har gått på skolan under vårterminen 2023 ber vi kontakta vår rektor Jenny Pugh, (rektor@svenskaskolanwashingtondc.org) för samtal om klassplacering och svenskakunskaper innan ni registrerar er.

Följ länken nedan till registreringsformuläret och fyll i informationen för er själva och era barn.

Volunteers Packing Food

Steg 2:

Betalning

Den här terminen går det att betala på två sätt. Antingen via Zelle direkt till Svenska Skolan från din egen bank eller så skriver ni en check utställd till skolan (Swedish School for Children) och lägger den på lådan (eller tar med till terminsstart).


För skolåret 23/24 är avgiften $800 (eller $400 per termin) per elev från Knattegrupp till sjätte klass för första barnet i varje familj. För barn nummer 2, och därefter, är avgiften $720 (eller $360 per termin) per barn. Avgiften för barn i Lekgruppen (med förälder närvarnde) är $200 (eller $100 per termin) per familj. Avgiften för barn i Mamma & Pappagruppen är $200 (eller $100 per termin) per familj.

För att betala med Zelle: Logga in på din egen internetbank och välj att betala med Zelle. Använd ”treasurer@svenskaskolanwashingtondc.org” som mottagare.

För att betala med check:

Ställ ut en check till (och glöm inte att signera), Swedish School for Children och skicka den till:

Swedish School for Children

P.O. Box 6313

Falls Church, VA 22040

HT23/VT24: News
bottom of page